Vergadering

Wijkhuis Zevenbergen

Dit gezellige wijkhuis is gelegen in het hartje van wijk Zevenbergen. Door haar ligging in openbaar speeldomein is het uitermate geschikt voor het houden van familiefeestjes met kinderen. Bekijk hier de beschikbaarheid.

Wijkhuis Zevenbergen
Peter Benoitlaan 6
2500 Lier

Wijkhuis Rosmolen

Verscholen in het hart van de Leuvense Poort ligt het kleinste wijkhuis. Het is gelegen op een openbaar speelpleintje. Overdag is het wijkhuis een dienstencentrum, 's avonds én tijdens het weekend kan het worden gehuurd door derden.  Bekijk hier de beschikbaarheid.

Wijkhuis/dienstencentrum Rosmolen
Pettendonk 37/1
2500 Lier

Vergaderlokalen Leescafé

Op de 1ste verdieping van het Liers Leescafé bevinden zich 3 lokalen die geschikt zijn voor vergaderingen of vorming. Deze lokalen zijn te huur per dagdeel.

Leescafé Lier
Deensestraat 6
2500 Lier

CC De Mol

Cultuurcentrum de Mol
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier

CC Colibrant

De Colibrantzaal is een prachtig gerestaureerde ruimte, die het uitzicht van 1866 heeft behouden, rechthoekig plattegrond met driezijdige koorsluiting. Er is een vermenging van Romano - Byzantijnse en neogotische motieven. De kapel heeft gepolychromeerde wanden, en het gewelf is versierd met florale motieven en heiligen medaillons.

Colibrant
Deensestraat 6-7
2500 Lier

CC Vredeberg

Toen de zusters van Het Vredeberg op de Vismarkt hun klooster oprichtten wisten ze niet dat de stad op hun locatie het gezellige cultuurcentrum zou uitbouwen. Deze locatie is verhuurbaar.

Vredeberg
Vredebergstraat 12-14
2500 Lier

Campus Zwartzusters

Het gerestaureerde klooster doet nu dienst als een cultuurcampus en onderwijscentrum. De 3 grootste lokalen kunnen gehuurd worden voor socio-culturele activiteiten.

Campus Zwartzusters
Volmolenstraat 65B
2500 Lier

CC Den Bril

 CC Den Bril beschikt over talrijke vergaderlokalen, een volledig uitgeruste gelagzaal met keuken, een multifunctionele theaterzaal en een theaterzaal waar ook films kunnen geprojecteerd worden of seminaries kunnen doorgaan. Vzw Den Bril beheert het hele gebouw.
Meer info vind je hier.

Den Bril
Bril 6
2500 Lier

Jeugdcentrum Moevement

Aan de Oever van de Nete staat Jeugcentrum Moevement. Sinds 2002 is het hier de place to be voor kinderen en jongeren.

Jeugdcentrum Moevement
aarschotsesteenweg 1
2500 Lier