Feest & receptie

CC Den Bril

 CC Den Bril beschikt over talrijke vergaderlokalen, een volledig uitgeruste gelagzaal met keuken, een multifunctionele theaterzaal en een theaterzaal waar ook films kunnen geprojecteerd worden of seminaries kunnen doorgaan. Vzw Den Bril beheert het hele gebouw.
Meer info vind je hier.

Den Bril
Bril 6
2500 Lier

Evenementenweide

Aansluitend aan het Lierse Stadspark werd een vrijgekomen ruimte ingericht als evenementenweide. Dé plaats om te vertoeven in de lente, zomer en op warme herfstdagen. Buiten de vaste programmatie vanuit het LCC kan de evenmentenweide ook gehuurd worden.

Evenementenweide
Netelaan
2500 Lier

Wijkhuis Zevenbergen

Dit gezellige wijkhuis is gelegen in het hartje van wijk Zevenbergen. Door haar ligging in openbaar speeldomein is het uitermate geschikt voor het houden van familiefeestjes met kinderen. Bekijk hier de beschikbaarheid.

Wijkhuis Zevenbergen
Peter Benoitlaan 6
2500 Lier

CC De Mol

Cultuurcentrum de Mol
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier

Wezenkapel

De naam Wezenkapel is ontleend aan het feit dat in de infirmerie van het Begijnhof een weeshuis werd ingericht. De kapel is vandaag ingericht als een gezellige tentoonstellingsruimte.

Bekijk hier de beschikbaarheid.

Wezenkapel
Sint Margaretastraat
2500 Lier

Stadhuis

Het stadhuis, een staaltje van classicistische rococostijl, verloor een deel van haar functies door de oprichting van het nieuwe stadskantoor. Dit gaf de kans om de leegekomen ruimte op te maken als plechtige ontvangstruimte. Ook de burger kan hiervan genieten en de ruimte huren.
Bekijk hier de beschikbaarheid.

Stadhuis
Grote Markt
2500 Lier

CC Spui

Na het uitgraven van een verbinding tussen de Grote en de Kleine Nete in 1426, bouwden de architecten Antoon I en Antoon II Kelderman het Groot Spui van 1508 tot 1516. Er kwamen twee sluizen, het Groot en het Klein Spui. Nu blijft enkel het Groot Spui over. Het oude sluiswachtershuisje is omgetovert tot het clublokaal van de Sociëteit van de Schaepshoofden. Je kan deze locatie huren voor culturele en recreatieve activiteiten.

Spui
Oever
2500 Lier

CC Vredeberg

Toen de zusters van Het Vredeberg op de Vismarkt hun klooster oprichtten wisten ze niet dat de stad op hun locatie het gezellige cultuurcentrum zou uitbouwen. Deze locatie is verhuurbaar.

Vredeberg
Vredebergstraat 12-14
2500 Lier